Home  >  最新ニュース  > Stefan Gruber研究員が「Asian Legal Perspectives on the Illicit Trafficking of Cultural Artefacts and the Globalised Art Market」について 13th Asian Law Institute Annual Conference: Asian Perspectives on Legal Globalization(北京大学法学院、中国、2016年5月19-20日)において講演を行いました。