・応募書類の受付をした応募者にメールで通知いたしました(通知方法を変更したため、マイページではご確認いただけません)。メールが届いていない場合は recruit@mail2.adm.kyoto-u.ac.jp までご連絡下さい。

・書類選考の結果については9月下旬頃にメールにてご連絡をさせていただく予定です。

・選考スケジュールの変更がありましたら、ホームページ上でご連絡いたします。

-We sent an email to the applicants whose proposals had been received. (Notification method has been changed. We will not notify you on your applicant’s personal page.) If you have not received the email, please contact to recruit@mail2.adm.kyoto-u.ac.jp.

-We will inform you of the results of the document screening by e-mail around late-September.

-If we change any screening schedule, we will inform you on our website.

Home  >  最新ニュース  > 今村博臣研究者が個々のバクテリア細胞間ではATP濃度に大きな多様性があることを新規蛍光バイオセンサーを用いて発見しました。「Diversity in ATP concentrations in a single bacterial cell population revealed by quantitative single-cell imaging」がScientific Reports誌に掲載されました。