Home  >  最新ニュース  > Vincent Giraud研究者が「The Future of Christianity between Faith and Dialogue. A Symposium on the Thought of Stanislas Breton,Boston College, Boston, United States, January 21-23, 2015」のカンファレンスにおいて、論文「A Principle of Emptiness? Breton, Eckhart and the Kyoto School」を発表されました。