Home  >  最新ニュース  > 額定其労研究者の論文「The Study of Mongolian Legal History: New Approaches Based on Local Documents」が論文集Russian Academy of Sciences and Mongolian Academy of Sciences (eds) Cultural Heritage of the Mongols: Manuscript and Archival Collections in St. Petersburg and Ulaanbaatar (2014)に収録されました。