5月26日13時(日本時刻に)第14期公募の応募者登録および提案書アップロードを締め切りました。 The applicant registration website closed on 26 May 2023, at 1:00 p.m.(Japan Time)
Home  >  最新ニュース  > 額定其労研究者の論文「Land Tenure in Pre-modern Mongolia: An Approach Based on New Sources from the Qing Era」が論文集Сампилдондовын Чулуун, Хурц, Ока Хироки (eds) ЧИН УЛС БА МОНГОЛЧУУД (The Qing Empire and the Mongols) CNEAS Reports (2014)に収録されました。