・応募書類の受付をした応募者にメールで通知いたしました(通知方法を変更したため、マイページではご確認いただけません)。メールが届いていない場合は recruit@mail2.adm.kyoto-u.ac.jp までご連絡下さい。

・書類選考の結果については9月下旬頃にメールにてご連絡をさせていただく予定です。

・選考スケジュールの変更がありましたら、ホームページ上でご連絡いたします。

-We sent an email to the applicants whose proposals had been received. (Notification method has been changed. We will not notify you on your applicant’s personal page.) If you have not received the email, please contact to recruit@mail2.adm.kyoto-u.ac.jp.

-We will inform you of the results of the document screening by e-mail around late-September.

-If we change any screening schedule, we will inform you on our website.

Home  >  最新ニュース  > Bill Mak研究員が「Zodiac in South and East Asia: Transformation and interaction with indigenous astral science as seen from textual and iconographical sources」 について、国際東アジア科学・技術・医学史学会 (ISHEASTM) / フランス社会科学高等研究院 (EHESS)による第14回国際東アジア科学史会議において講演しました。(パリ、フランス、2015年7月6-10日)【