Home  >  最新ニュース  > ルドルフ スヴェン 特定准教授(地球環境学堂)が『International Joint Conference of the International Degrowth Research Network, the International Society for Ecological Economics (ISEE) and the European Society for Ecological Economics (ESEE), University of Manchester, 英国 (オンライン)』で講演を行いました。