・応募書類の受付をした応募者にメールで通知いたしました(通知方法を変更したため、マイページではご確認いただけません)。メールが届いていない場合は recruit@mail2.adm.kyoto-u.ac.jp までご連絡下さい。

・書類選考の結果については9月下旬頃にメールにてご連絡をさせていただく予定です。

・選考スケジュールの変更がありましたら、ホームページ上でご連絡いたします。

-We sent an email to the applicants whose proposals had been received. (Notification method has been changed. We will not notify you on your applicant’s personal page.) If you have not received the email, please contact to recruit@mail2.adm.kyoto-u.ac.jp.

-We will inform you of the results of the document screening by e-mail around late-September.

-If we change any screening schedule, we will inform you on our website.

Home  >  最新ニュース  > 麥文彪研究者が中国社会科学研究院第三屆梵學與佛學研討會において講演「《占星四書》、《夜嚩那本生》與《聿斯經》—— 印度希臘天文學東漸考」 を行いました。